Книги » Новинки » Гіркий край
Гіркий край
Fb2

Книга Гіркий край Констандія Сотиріу скачать fb2

Назва: Електронна книга Гіркий край
ISBN: 978-617-7654-61-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Гіркий край fb2

Короткий зміст книги Гіркий край - Констандія Сотиріу

Констандія Сотиріу — кіпрська письменниця, журналістка, працівниця Бюро преси й інформації МЗС Кіпру. Авторка трьох романів та кількох п’єс.
Перший роман «Айше їде у відпустку» (2015) приніс авторці популярність у Греції та на Кіпрі й наступного року був удостоєний найвищої нагороди — Афінської літературної премії. Наступний роман «Земляні голоси» (2017) потрапив до короткого списку Літературної премії Кіпру. Останній натепер роман письменниці під назвою «Гіркий край» 2019 року отримує Літературну премію Кіпру, а оповідання «Обряди смерті», написане за мотивами цього роману, того самого року отримує Премію Співдружності націй за найкраще коротке оповідання.
У своїх творах К. Сотиріу намагається осмислити трагічні події нещодавньої історії Кіпру — окупацію його північної частини Туреччиною, побачити різні «правди» громадянського конфлікту й те, що ховається за конструюванням таких правд, звернутися зі словами примирення до тіней з обох його сторін, щоб відкрити очі на обопільну кривду та несправедливість, які перетворили острів кохання на острів ненависті. На сторінці ви можете завантажити книгу Гіркий край в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гіркий край належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Констандія Сотиріу повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гіркий край - Констандія Сотиріу
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
30 серпня 2024 10:33
"Гіркий край" Констандії Сотиріу – це глибоке і зворушливе дослідження людських доль на тлі історичних потрясінь. Авторка вміло поєднує особисті трагедії з соціальними змінами, створюючи потужний емоційний резонанс. Книга залишає після себе відчуття суму, але й надії, роблячи її важливим читанням для всіх, хто цікавиться історією і культурою.
Правовласникам