Книги » Новинки » Прогулянка пропащих
Прогулянка пропащих
Fb2

Книга Прогулянка пропащих Томас Сандоз скачать fb2

Назва: Електронна книга Прогулянка пропащих
ISBN: 978-617-7654-51-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: La balade des perdus
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Прогулянка пропащих fb2

Короткий зміст книги Прогулянка пропащих - Томас Сандоз

Літній вечір, дорога в Альпах, автобус їде на значній швидкості. У ньому вихователька і четверо підлітків-інклюзивників: нетямуща Поліна, яка бавиться з плюшевим песиком, вважаючи, що він живий і може нажбурити їй на сукню, хтивий мрійник Б’єро, який не оминає жодної дівиці-молодиці, хворобливо запальний шанувальник музики Гун. І нарешті Люк, який добряче непокоїться й панікує через міністра.
Віднедавна цей хлопець брав активну участь у дискусійному форумі. Під чужим іменем він дещо радив міністру, що й спричинило контраверсійну реформу системи охорони здоров’я. Медіа затялися викрити віртуального гуру, який морочив і пошив у дурні посадовця. Тепер Люк має терміново знищити докази свого шахрайства.
Та чи вдасться це йому?
Це комічна і поетична епопея, кусюча сатира про сучасний світ, одержимий ідеєю вічного шоу. На сторінці ви можете завантажити книгу Прогулянка пропащих в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Прогулянка пропащих належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Томас Сандоз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Прогулянка пропащих - Томас Сандоз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам