Книги » Новинки » Світанок моєї душі
Світанок моєї душі
Fb2

Книга Світанок моєї душі Таня Весна скачать fb2

Назва: Електронна книга Світанок моєї душі
ISBN: SMP2300000081633
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Світанок моєї душі fb2

Короткий зміст книги Світанок моєї душі - Таня Весна

Щира, талановита молода письменниця Таня Весна запрошує у світ переживань та спогадів, які висвітлюють життя у різноманітних барвах. Її життя зі смаком кави та обіймів із коханим, наповнене сміхом і сльозами дітей та матусь, пронизане квітучою Україною та мелодією української культури. Вона така справжня, така душевна і відверта. Кожне слово у книзі знайде відлуння у серці того, хто відкриє цю збірку творів про танець Душі автора під сонцем і травневим дощем. І ви побачите, як “весна танцює свій травневий танець у сукні з чайних троянд і ніжно-рожевих півоній, в розмаїтті трав, у щебетанні пташок”. Ви відчуєте це і самі захочете танцювати.
Тетяна Дугельна, письменниця
Переді мною низка великих і малих роздумів. Зашарілі міркування, невинні рими, елегантні натяки на дещо велике та романтичне.
Кожне есе – це шмат життя. Ласий, підсолоджений корисним виноградним цукром, чи злегка підсушений на старій бабусиній пательні. Абзаци шикуються струнко. В кожному з них запечені до хрумкої скоринки ранки, склянки теплого молока, чекання на диво та на ще одне кохання, мед півоній, Святий Миколай в дублястому кожусі, перейми ранньої весни і знову тихе червонощоке літо. Давні істини завтовшки зі Всесвіт, осінні засоромлені сутінки, худорлява громовиця – одним словом, - наше невгамовне ошелешене життя.
Ірина Говоруха, письменниця. На сторінці ви можете завантажити книгу Світанок моєї душі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Світанок моєї душі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Таня Весна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Світанок моєї душі - Таня Весна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
30 серпня 2024 11:22
«Світанок моєї душі» Тані Весни — це зворушлива й глибока книга, яка наповнена емоціями, роздумами та філософськими розвідками. Авторка майстерно поєднує поезію і прозу, створюючи атмосферу, що змушує вдуматися в сенс життя та власні переживання. Це видання стане справжнім відкриттям для тих, хто шукає натхнення і глибину в літературі.
Правовласникам