Книги » Новинки » Генріх Гейне. Вірші
Генріх Гейне. Вірші
Fb2

Книга Генріх Гейне. Вірші Генріх Гейне скачать fb2

Назва: Електронна книга Генріх Гейне. Вірші
ISBN: SMP2300000141337
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Генріх Гейне. Вірші fb2

Короткий зміст книги Генріх Гейне. Вірші - Генріх Гейне

Генріх Гейне (1797-1856) - одна з найпомітніших постатей в історії німецької літератури, найбільший лірик епохи. Його справедливо називають співцем природи і нещасливого кохання.
Гейне "взяв від романтичної школи все життєздатне: зв'язок з народною творчістю... Він продовжив розпочате романтиками використання мотивів народної легенди й казки, розхитування канонів класичного віршування".
До скарбниці світової літератури Гейне увійшов як автор поезій та художньо-публіцистичної прози. А світову славу принесла німецькому поету "Книга пісень".
Переклад Максима Рильского. На сторінці ви можете завантажити книгу Генріх Гейне. Вірші в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Генріх Гейне. Вірші належить до жанру Любовна. Лірична. Електронна книга автора Генріх Гейне повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Генріх Гейне. Вірші - Генріх Гейне
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
30 серпня 2024 14:22
Вірші Генріха Гейне вражають глибиною почуттів і проникливістю образів. Його майстерність у поєднанні романтичної чутливості з соціальною критикою створює унікальну атмосферу, що залишає слід у душі читача. Це справжній шедевр, який варто прочитати кожному, хто цінує поезію.
Правовласникам