Книги » Новинки » Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання
Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання
Fb2

Книга Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання Наполеон Гілл, Сунь-цзи, Джеймс Аллен, Уоллес Уоттлз, Лао-цзи скачать fb2

Назва: Електронна книга Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання
ISBN: SMP2200000182302
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання fb2

Короткий зміст книги Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання - Наполеон Гілл, Сунь-цзи, Джеймс Аллен, Уоллес Уоттлз, Лао-цзи

Багато людей на своєму життєвому шляху приходять до усвідомлення того, що є якась зупинка в особистісному зростанні, і пора почати займатися саморозвитком.
Саморозвиток - це постійна робота над собою, самовдосконалення і вироблення особистих якостей. У цьому процесі людина концентрується на своїх власних бажаннях і цілях і постійно видобуває все нові і нові знання для їх досягнення. Цей процес є основним для досягнення життєвого успіху.
Якщо Ви не впевнені в собі, постійно отримуєте від життя стусани і набиваєте шишки, не отримуючи при цьому задоволення від життя, вихід з цієї ситуації існує тільки один, і це саморозвиток.
А правильно починати такий відповідальний процес з вивчення основ і досвіду видатних людей, що досягли висот в самовдосконаленні та як результат - в житті.
До збірки Біблія саморозвитку увійшли основоположні класичні роботи, які досить просто, доступно, і одночасно детально і глибоко описують, як мислити і діяти, щоб стати успішним і щасливим в нашому світі:

  • Наполеон Гілл. Думай і багатій

  • Лао Цзи. Дао-де-цзин

  • Джеймс Аллен. Як людина мислить

  • Уоллес Д. Уоттлз. Наука про те, як розбагатіти

  • Уоллес Д. Уоттлз. Наука про те, як бути здоровим

  • Уоллес Д. Уоттлз. Наука про те, як бути великим

  • Сун-Цзи. Мистецтво війни

На сторінці ви можете завантажити книгу Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання належить до жанру Навички. Вміння. Електронна книга автора Наполеон Гілл, Сунь-цзи, Джеймс Аллен, Уоллес Уоттлз, Лао-цзи повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біблія саморозвитку. Ілюстроване видання - Наполеон Гілл, Сунь-цзи, Джеймс Аллен, Уоллес Уоттлз, Лао-цзи
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
30 серпня 2024 17:55
"Iлюстроване видання 'Біблія саморозвитку' є справжнім скарбом для тих, хто прагне вдосконалити своє життя. Поєднуючи мудрість Наполеона Гілла, Сунь-цзи, Джеймса Аллена, Уоллеса Уоттлза і Лао-цзи, книга пропонує глибокі, але доступні поради, які надихають на дії. Чудові ілюстрації роблять читання не тільки корисним, а й візуально приємним."
Правовласникам