Книги » Новинки » Василь Стус. Вибране
Василь Стус. Вибране
Fb2

Книга Василь Стус. Вибране Василь Стус скачать fb2

Назва: Електронна книга Василь Стус. Вибране
ISBN: SMP2200000154897
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Василь Стус. Вибране fb2

Короткий зміст книги Василь Стус. Вибране - Василь Стус

Василь Стус – український поет-шістдесятник, майстер філософської, ліричної а також сатиричної поезїї, політв’язень, Герой України.
Новатор та експериментатор в сучасній українській поезії. Численні стилістичні прийоми верлібрів та рим увиразнюють поетику його віршів.
Вірші Стуса наповнені філософсько-експресіоністичними образами шляху, долі, мотиви самотності і боротьби, смерті і осмислення призначення людини.
У багатьох поезіях також відображені внутрішні переживання автора після арешту та у табірному існуванні. Є у нього і натурфілософські роздуми над красою світу, які поєднуються з життєствердними закликами до духовної боротьби.
Зміст:

  • Зі збірки «Зимові дерева»

  • Зі збірки «Веселий цвинтар»

  • Зі збірки «Палімпести»

  • Зі збірки «Круговерть»

На сторінці ви можете завантажити книгу Василь Стус. Вибране в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Василь Стус. Вибране належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Василь Стус повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Василь Стус. Вибране - Василь Стус
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
30 серпня 2024 18:11
Книга "Василь Стус. Вибране" вражає глибиною думок і емоційною силою поезії автора. Стус майстерно передає переживання, пов’язані з боротьбою за свободу і гідність, що робить його твори вічно актуальними. Ця збірка заслуговує на увагу кожного, хто цінує поезію та шукає натхнення у словах великого митця.
Правовласникам