Книги » Новинки » Порядок довкола — спокій у душі
Порядок довкола — спокій у душі
Fb2

Книга Порядок довкола — спокій у душі Гретхен Рубін скачать fb2

Назва: Електронна книга Порядок довкола — спокій у душі
ISBN: 978-617-679-825-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Outer Order, Inner Calm
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Порядок довкола — спокій у душі fb2

Короткий зміст книги Порядок довкола — спокій у душі - Гретхен Рубін

Чому гармидер довкола так дратує, а порядок умиротворює? Що робити з усім мотлохом, який безупинно накопичується і заважає нормально працювати та насолоджуватися життям? Дивлячись на свої речі, ми немов бачимо власну суть, стверджує відома дослідниця порядку Ґретхен Рубін. Її короткі й змістовні поради допоможуть зрозуміти, що саме є непотребом для вас і який спосіб наведення порядку годиться саме вам. А коли врешті впорядкуєте свій простір — додайте у нього трохи краси й оригінальності. Відтак отримаєте більше місця для щастя!
Книжка зацікавить усіх, хто бажає звільнити свій розум — і полиці! — для по-справжньому цінних речей. На сторінці ви можете завантажити книгу Порядок довкола — спокій у душі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Порядок довкола — спокій у душі належить до жанру Персональні трансформації. Електронна книга автора Гретхен Рубін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Порядок довкола — спокій у душі - Гретхен Рубін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
30 серпня 2024 20:44
Книга "Порядок довкола — спокій у душі" Гретхен Рубін надихає на пошук гармонії в повсякденному житті через прості, але ефективні рішення. Авторка майстерно поєднує практичні поради з особистими спостереженнями, створюючи атмосферу підтримки та мотивації. Ця книга стане корисним путівником для тих, хто прагне впорядкувати своє оточення та знайти спокій у душі.
Правовласникам