Книги » Новинки » Королівна-Крихітка та Киць-Киць
Королівна-Крихітка та Киць-Киць
Fb2

Книга Королівна-Крихітка та Киць-Киць Грицько Григоренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Королівна-Крихітка та Киць-Киць
ISBN: 978-617-5850-05-3
Мова: Українська
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
Кількість сторінок: 28
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Королівна-Крихітка та Киць-Киць fb2

Короткий зміст книги Королівна-Крихітка та Киць-Киць - Грицько Григоренко

Добра й чуйна Королівна-Крихітка хоче допомогти усім бідним і нещасним.
Вона готова віддати їм усе найкоштовніше, що має. Але одного дня, щоб уберегти королівську скарбницю від спустошення, тато-король віддає наказ повиганяти усіх бідолах за ворота королівського палацу. І тоді стається щось неймовірне — уві сні до Королівни-Крихітки з’являється добра фея з чарівною Киць-Киць, і починаються справжні дива...
Казку взято з повісті Олександри Судовщикової-Косач — дружини брата Лесі Українки, яка підписувалася чоловічим ім’ям Грицько Григоренко. Проілюструвала книжку відома американська художниця українського походження Валерія Соколова, яка присвячує її «Пам’яті коханої бабусі Олександри Коваленко з подякою за «Івасика!Телесика» та інші казки...» На сторінці ви можете завантажити книгу Королівна-Крихітка та Киць-Киць в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Королівна-Крихітка та Киць-Киць належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Грицько Григоренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Королівна-Крихітка та Киць-Киць - Грицько Григоренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
31 серпня 2024 00:55
"Королівна-Крихітка та Киць-Киць" Грицька Григоренка — це чарівна казка, яка занурює читача у світ фантазії та пригод. Яскраві персонажі та захоплюючий сюжет роблять цю книгу ідеальною для дітей, сприяючи розвитку уяви та добрих життєвих цінностей. Вражаюча ілюстрація лише підкреслює магію цієї історії.
Правовласникам