Книги » Новинки » По обидва боки колючого дроту
По обидва боки колючого дроту
Fb2

Книга По обидва боки колючого дроту Юрій Віталійович Луценко, Мустафа Найєм скачать fb2

Назва: Електронна книга По обидва боки колючого дроту
ISBN: 978-617-585-077-0
Мова: Українська
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать По обидва боки колючого дроту fb2

Короткий зміст книги По обидва боки колючого дроту - Юрій Віталійович Луценко, Мустафа Найєм

Розмова журналіста Мустафи Найєма з Юрієм Луценком відбувалася протягом липня 2013 року, майже відразу після виходу політика з ув’язнення.
Ох і дали шпрейсу ці два феєричні шукачі справедливості — Юрій Луценко і Мустафа Найєм! Ох і поговорили! Про зустрічі тет-а-тет з Януковичем, Юлією Тимошенко, Ющенком, про школу виживання з тюремними авторитетами і кінченими ментами. Юрій Луценко не лише чудовий оратор, він ще й блискучий оповідач. Його чіпка пам'ять утримує найдрібніші деталі розмов і спостережень. Тут є все — від грубуватих жартів до найніжніших одкровень. Це одна з найвідвертіших книжок про українські політичні і тюремні авгієві стайні. Це розмова, що тягне на повість. На сторінці ви можете завантажити книгу По обидва боки колючого дроту в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання По обидва боки колючого дроту належить до жанру Зовнішня політика України. Електронна книга автора Юрій Віталійович Луценко, Мустафа Найєм повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу По обидва боки колючого дроту - Юрій Віталійович Луценко, Мустафа Найєм
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
31 серпня 2024 04:11
"По обидва боки колючого дроту" – це зворушлива та потужна книга, що відкриває очі на важливі соціальні й політичні теми. Юрій Луценко та Мустафа Найєм майстерно поєднують особисті історії з документальними фактами, створюючи глибоке розуміння ситуації в Україні. Ця праця спонукає до роздумів і закликає до дій.
Правовласникам