Книги » Новинки » Піщаний хробак, або SANDWORM
Піщаний хробак, або SANDWORM
Fb2

Книга Піщаний хробак, або SANDWORM Енді Грінберг скачать fb2

Назва: Електронна книга Піщаний хробак, або SANDWORM
ISBN: 978-966-03-9414-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 427
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Піщаний хробак, або SANDWORM fb2

Короткий зміст книги Піщаний хробак, або SANDWORM - Енді Грінберг

Увесь масштаб загрози від Sandworm і його аналогів нависає над майбутнім уже тепер. Ескалація кібервійни триває, а жертвами санкціонованих державами кібер­операцій стають окремі підприємства, галузі чи уряди, а також міста і цілі країни…
Книжка розповідає історію угруповання Sandworm — найяскравішого прикладу зловмисників, що наближають антиутопію кібервійни. У ній висвітлено багаторічну роботу дослідників і дізнавачів, які змогли відстежити найнебезпечніших хакерів Кремля, щоб не тільки ідентифікувати останніх і встановити їхнє місце перебування, а ще привернути увагу до загрози, яку становить Sandworm.
Події, що автор описує в книжці, розгортаються в Україні та світі, починаючи з 2014 року. У 2015–2017 рр. Україна стала і мішенню для кібератак, і «тестовим полігоном» для випробувань нової кіберзброї, техніки й тактики кібервійни. Водночас Sandworm — це історія не лише про окрему хакерську мережу чи навіть глибоку небезпеку, викликану безрозсудним прагненням Росії розгортати кібервійну в усьому світі. Це історія глобальнішої та всеохопної гонитви озброєнь, що триває сьогодні. На сторінці ви можете завантажити книгу Піщаний хробак, або SANDWORM в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Піщаний хробак, або SANDWORM належить до жанру Спеціальні служби. Електронна книга автора Енді Грінберг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Піщаний хробак, або SANDWORM - Енді Грінберг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
31 серпня 2024 06:44
"Піщаний хробак, або SANDWORM" Енді Грінберга — це захоплююча та інформативна книга, яка поринає у світ кібербезпеки та сучасних загроз. Автор майстерно розкриває складні технологічні питання, роблячи їх зрозумілими для широкого загалу. Читання цієї книги не тільки розширює горизонт знань, але й змушує замислитися над важливістю захисту інформації в епоху цифрових викликів.
Правовласникам