Книги » Новинки » Безжальні. Від хорошого до нестримного
Безжальні. Від хорошого до нестримного
Fb2

Книга Безжальні. Від хорошого до нестримного Тім Гровер, Шері Лессер Венк скачать fb2

Назва: Електронна книга Безжальні. Від хорошого до нестримного
ISBN: 978-617-8107-12-3
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: Relentless: From Good to Great to Unstoppable
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Безжальні. Від хорошого до нестримного fb2

Короткий зміст книги Безжальні. Від хорошого до нестримного - Тім Гровер, Шері Лессер Венк

Вже понад двадцять років легендарний тренер Тім Ґровер береться за тренування видатних зірок баскетболу — Майкла Джордана, Кобі Брайанта, Двейна Вейда та сотні інших майстерних і нестримних гравців у спорті, бізнесі, кожному можливому виді діяльності — та робить їх іще потужнішими. У цій книжці він уперше за свою кар’єру публічно ділиться секретами того, що необхідно для цілковитого ментального і фізичного домінування, навчаючи вас невідступно досягати всього, чого прагнете.
Прямо, відверто та брутально чесно Ґровер на пальцях пояснює, як діяти, аби вас ніщо не спинило. Ви продовжуватимете рухатися коли всі здадуться, ви розквітатимете під тиском і ніколи не дозволите емоціям знесилити вас. Автор розповість про ключові риси, спільні для найпотужніших чемпіонів спорту та бізнесу. Ця книжка навчить вас довіряти власним інстинктам і входити в непереможний стан свідомості. Ви навчитеся контролювати себе й команду і пристосовуватися до кожної ситуації, знаходити слабинки супротивника й ефективно атакувати. Ґровер дасть вам ті самі поради, що отримують його зіркові клієнти: — «не думай» — та продемонструє, що неможливого не існує. Сповнена досі не оприлюднених історій про видатних спортсменів сучасності, книжка «Безжальні» покаже вам, як навіть чемпіони стають ще кращими. І ви теж зможете. На сторінці ви можете завантажити книгу Безжальні. Від хорошого до нестримного в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Безжальні. Від хорошого до нестримного належить до жанру Успіх. Електронна книга автора Тім Гровер, Шері Лессер Венк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Безжальні. Від хорошого до нестримного - Тім Гровер, Шері Лессер Венк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
31 серпня 2024 10:00
"Безжальні" Тіма Гровера та Шері Лессер Венк - це потужний маніфест про досягнення успіху через безкомпромісність і самовідданість. Автори вміло поєднують особисті історії з практичними порадами, мотивуючи читача вийти за межі своїх можливостей. Ця книга стане справжнім натхненням для тих, хто прагне досягти вершин у своїй справі.
Правовласникам