Книги » Новинки » Притулок семи вітрів
Притулок семи вітрів
Fb2

Книга Притулок семи вітрів Дарина Гнатко скачать fb2

Назва: Електронна книга Притулок семи вітрів
ISBN: 9786171280076
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Притулок семи вітрів fb2

Короткий зміст книги Притулок семи вітрів - Дарина Гнатко

Лиха вдача була у пана Яна Давидова. Мав він слабкість до власних кріпачок. Не втаїлося це від дружини його — пані Маришки. Невдовзі кріпачку, що була таємною пристрастю пана, знайшли загризеною панськими псами. Казали, то справа рук пані Маришки. Утім, сама жінка незабаром померла за дивних обставин. Минув час, та нащадкам Давидових немов поробили. Спадкоємця Григорія Яновича не оминула батьківська пристрасть до кріпацького дівоцтва. Палазя стала його забороненим коханням. Проте Григорій одружився з донькою заможного генерала, і безмежно закохана дружина невдовзі дізналася про згубну пристрасть чоловіка...
Невже історія повториться знов? І пекельна жага згубить чуже життя? Чи древній маєток «Притулок семи вітрів», що чув стільки плачів та бачив стільки крові, нарешті діждеться, що його господарі стануть щасливими? На сторінці ви можете завантажити книгу Притулок семи вітрів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Притулок семи вітрів належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Дарина Гнатко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Притулок семи вітрів - Дарина Гнатко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
31 серпня 2024 12:44
«Притулок семи вітрів» Дарини Гнатко вражає глибоким емоційним змістом і майстерним стилем письма. Авторка створює атмосферу, що занурює читача у світ внутрішніх переживань героїв, змушуючи замислитися над складнощами життя і пошуками власного місця в ньому. Ця книга — справжній витвір мистецтва, який залишає по собі тривалий відгук у душі.
Правовласникам