4321
Fb2

Книга 4321 Пол Остер скачать fb2

Автор: Пол Остер
Назва: Електронна книга 4321
ISBN: 978-966-03-9182-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 1008
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 4321 fb2

Короткий зміст книги 4321 - Пол Остер

Пол Остер (нар. 1947 р.) — американський романіст, поет, есеїст і перекладач, автор багатьох романів, п’єс, віршів. Лауреат численних літературних премій.
«4 3 2 1» — перший за сім років роман письменника. Він відразу ж потрапив до шорт-листу Букерівської премії 2017 року, а західні критики називають його головною роботою автора.
Сам Остер зізнавався, що писав його сім діб на тиждень протягом трьох років.
В основі роману — ідея, яка завжди займала письменника: він давно вже думав про роль випадку в долі, про те, яким могло б бути життя, якби було прийнято інше рішення, якби в певний момент людина повернула в іншу сторону.
Остера не дарма називають класиком постмодерну: під одну обкладинку він помістив не одну історію, а чотири. В якийсь момент сюжет поділяється на чотири великі гілки, кожна з яких відповідає одному з можливих життів головного героя — Арчі Фергюсона. І у кожному зі своїх чотирьох життів він проходить через всі етапи дорослішання: переживає зміни відносин з родиною і друзями, намагається облаштувати своє особисте життя, бере участь у подіях, пов’язаних з культурою, спортом і політикою 1950—1960-х років, на які припала молодість героїв і які стали такими важливими для Америки. Оскільки кожному з Фергюсонів відповідає свій шар культури, тому охоплення вихо­дить максимально широким. На сторінці ви можете завантажити книгу 4321 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 4321 належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Пол Остер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 4321 - Пол Остер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
31 серпня 2024 15:22
"4321" Поля Остера — це вражаючий роман, що занурює читача у багатогранний світ альтернативних життів одного героя. Автор майстерно поєднує теми випадковості, ідентичності та долі, створюючи глибокий і задумливий наратив. Книга залишає відчуття незавершеності, спонукаючи до роздумів про наші власні вибори та шляхи в житті.
Правовласникам