Книги » Новинки » Благослови, душе моя, Господа!..
Благослови, душе моя, Господа!..
Fb2

Книга Благослови, душе моя, Господа!.. Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Благослови, душе моя, Господа!..
ISBN: 978-966-03-9245-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Благослови, душе моя, Господа!.. fb2

Короткий зміст книги Благослови, душе моя, Господа!.. - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929-2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнював білі плями в нашій історії.
«Благослови, душе моя, Господа!..» — збірка щоденникових записів, спогадів та роздумів, зроблених Романом Іваничуком протягом одного року у складний для країни час — починаючи з 5 вересня 1991-го (в день підняття над будинком українського парламенту синьо-жовтого прапора і через тиждень після того, як Верховна Рада УРСР проголосила Акт Незалежності України) і закінчуючи 5 вересня 1992-го. Це сокровенні думки письменника, депутата, члена опозиційної Народної Ради, щодо створення незалежної Української держави, переосмислення ним минулого і сьогодення, його надії і сподівання на щасливе майбуття нашої країни. На сторінці ви можете завантажити книгу Благослови, душе моя, Господа!.. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Благослови, душе моя, Господа!.. належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Благослови, душе моя, Господа!.. - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
31 серпня 2024 15:55
Книга "Благослови, душе моя, Господа!" Романа Іваничука вражає глибиною емоцій та філософською мудрістю. Автор майстерно поєднує історичну правду з людськими долями, створюючи неповторну атмосферу. Ця праця залишає по собі сильне враження і змушує замислитися над вічними цінностями.
Правовласникам