Книги » Новинки » Вітраж
Вітраж
Fb2

Книга Вітраж Наталена Королева скачать fb2

Назва: Електронна книга Вітраж
ISBN: 978-966-03-9306-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 250
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Вітраж fb2

Короткий зміст книги Вітраж - Наталена Королева

Видання містить автобіографію та маловідомі твори Наталени Королевої (1888–1966), які раніше публікувалися в різних еміграційних періодичних виданнях. У оповіданні «Гріх» письменниця змальовує життя молодої черниці в като­лицькому монастирі; екзотичні подорожі до Персії описані у «Східній казці»; про душевні вагання юної бранки йдеться в «Сарацинці»; традиціям Стародавнього Єгипту присвячена стаття «Фарао Тут-Анх-Амон». До видання уві­йшли перська казка «Людський вік» і байка «Крілик та зай­чик», повчальні новели «Хліб» і «Відгуки», а також інші знакові твори.
Хронологічне розміщення цього різножанрового доробку письменниці та багата тематична палітра дасть змогу простежити еволюцію художньої майстерності Н. Королевої, її уподобання та мистецькі зацікавлення на певних етапах життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Вітраж в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вітраж належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Наталена Королева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вітраж - Наталена Королева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
31 серпня 2024 16:55
"Вітраж" Наталени Королевої — це справжнє мистецтво слова, що захоплює з перших рядків. Авторка вміло поєднує глибокі емоції з яскравими образами, створюючи неповторну атмосферу. Рекомендується всім, хто цінує лірику та глибокі роздуми про життя.
Правовласникам