Книги » Новинки » GAME OVER!
GAME OVER!
Fb2

Книга GAME OVER! Олександр Єсаулов скачать fb2

Назва: Електронна книга GAME OVER!
ISBN: 978-617-7709-19-9
Мова: Українська
Видавництво: Перун
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать GAME OVER! fb2

Короткий зміст книги GAME OVER! - Олександр Єсаулов

Чи грав ти в ігри на комп'ютері? Звісно, грав! А чи мріяв ти стати таким, як герой цих самих комп'ютерних ігор? Та хто ж не мріяв! Таким же блискавичним, потужним, безстрашним, спритним, невразливим і непереможним. От сидиш ти за столом, водиш мишкою і очі вже вилазять від цього екрану… А от махати мечем, стріляти та мчати на дивовижній автівці – це зовсім інша справа! Але як же опинитися з іншого боку екрану? Як потрапити в це загадкове Заекрання? От було б чудово!
Але дива трапляються і в нашому житті. Петрику та його друзям пощастило. А може, зовсім навпаки? Вони таки потрапили в загадкове Заекрання і стали непереможними вояками загадкової, страшної та злої чарівниці Гіреї. А вояки мають битися, причому ціна програшу одна – смерть. Що чекає на переможця? На нього чекає GAME OVER. Що це таке? Невже ти не знаєш? Ну, тоді гортай сторінки… Але перед цим уважно прочитай зміст. І тоді, можливо, ти зрозумієш, ким краще бути – Петриком чи Рикпетом.
ЧИТАЙМО ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ! На сторінці ви можете завантажити книгу GAME OVER! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання GAME OVER! належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Олександр Єсаулов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу GAME OVER! - Олександр Єсаулов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
31 серпня 2024 19:22
"GAME OVER!" Олександра Єсаулова — це захоплююча історія, що поєднує елементи трилера та психологічної драми. Автор майстерно грає з напругою, тримаючи читача в невідомості до останньої сторінки. Рекомендую всім, хто любить інтригуючі сюжети та нестандартні повороти!
Правовласникам