Книги » Новинки » Вікторія регія
Вікторія регія
Fb2

Книга Вікторія регія Андрей Дурунда скачать fb2

Назва: Електронна книга Вікторія регія
ISBN: SMP2300000076257
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Вікторія регія fb2

Короткий зміст книги Вікторія регія - Андрей Дурунда

Риба шукає, де глибше, а людина – де ліпше. Тому герої повісті «Вікторія регія», не маючи змоги вижити на рідній верховинській землі, вирушили в далеку Бразилію, аби заробити грошенят і повернутися додому заможними людьми. Але більшість з них не повернеться в отчий край, згинувши на чужині: то в океанських водах, то в річці від піраній, то від укусів лютих гадюк… Навіть не всі допливуть до тієї омріяної Бразилії, до місця своєї рабської роботи.
Які пекельні біди чекатимуть на них, які трагічні історії та життєві перипетії доведеться пережити, які приниження і митарства пройти – про все це йдеться у повісті.
Цей твір – про першу хвилю еміграції українців за кордон. Назва твору – квітка, що росте у Бразилії і цвіте всього кілька днів у році. На сторінці ви можете завантажити книгу Вікторія регія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вікторія регія належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрей Дурунда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вікторія регія - Андрей Дурунда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
31 серпня 2024 20:11
"Вікторія регія" Андрея Дурунди — це захоплююча подорож у світ природи та людських стосунків, які переплітаються в непередбачуваних обставинах. Автор майстерно створює атмосферу, наповнену емоціями та філософськими роздумами, залишаючи читача з відчуттям глибокої зв'язку з навколишнім світом. Рекомендую всім, хто цінує якісну прозу і хоче натхненно зануритися у світ природи.
Правовласникам