Книги » Новинки » На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт
На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт
Fb2

Книга На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт Ірина Вовк скачать fb2

Назва: Електронна книга На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт
ISBN: 978-966-03-9215-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 572
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт fb2

Короткий зміст книги На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт - Ірина Вовк

Друга книга тритомника — про загиблих у «котлі» Цвітних Пісків (цей епізод війни чомусь лишився непоміченим), про розстріляну Луганщину під містом промовистого імені — Щастя, про донецький форпост — ДАП, що у свідомості громадян постає «символом», за який полягли герої-кіборги, полонені й розстріляні після тортур.
Спогади про загиблих українських вояків, що захищали нашу землю в перші дні, тижні, місяці й роки російсько-української війни, зібрані й художньо адаптовані, — це потреба людської пам’яті, пам’яті серця про незабутніх. Це непроминальний біль живих, їхня туга за втраченим, а також нагадування людям цивільним, хто заплатив найдорожчу ціну за їхній спокій і добробут.
У виданні використані фотоматеріали з родинних архівів. На сторінці ви можете завантажити книгу На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Ірина Вовк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт - Ірина Вовк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
31 серпня 2024 20:33
Книга Ірини Вовк "На щиті. Спогади родин загиблих воїнів. Донецький аеропорт" вражає глибиною емоцій та силою переживань, які передаються через особисті історії родин. Це потужний документ пам'яті, який змушує замислитися про ціну війни і втрати, що залишаються в серцях тих, хто пережив горе. Читання цієї книги - це не лише акт співчуття, але й важливий крок у збереженні пам'яті про героїзм українських воїнів.
Правовласникам