Книги » Новинки » Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню
Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню
Fb2

Книга Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню Г'ю Джон Лофтінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню
ISBN: 978-966-03-9298-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню fb2

Короткий зміст книги Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню - Г'ю Джон Лофтінг

...Коли нарешті Лікар Дуліттл та всі його друзі допливли до острова, на них знову-таки чекали неймовірні пригоди. По-перше, вони зустріли індіанця Довгу Стрілу, Сина Золотої Стріли, котрий з усіх мов тварин розумів тільки мову орла, якою вони і почали спілкуватися, а по-друге — познайомилися з іншими індіанцями, які щиро їх пригощали, але, як виявилося, не знали, що їжу треба готувати, і не мали поняття про вогонь... Лікар Дуліттл та його друзі як завжди стали у нагоді.
«Запалення вогню» — третя книжка про подорожі Лікаря Дуліттла. (Початок дивіться у книжках «Подорожі Лікаря Дуліттла. Підготовка» та «Подорожі Лікаря Дуліттла. На острові».)
2020 року у видавництві «Фоліо» вийшла друком перша частина пригод незвичайного Лікаря — «Історія Лікаря Дуліттла». Українською ці книжки друкуються вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Г'ю Джон Лофтінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Подорожі лікаря Дуліттла. Запалення вогню - Г'ю Джон Лофтінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам