Книги » Новинки » Німа смерть
Німа смерть
Fb2

Книга Німа смерть Фолькер Кучер скачать fb2

Назва: Електронна книга Німа смерть
ISBN: 978-966-03-9248-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 528
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Німа смерть fb2

Короткий зміст книги Німа смерть - Фолькер Кучер

«Німа смерть» — другий детектив блискавичного циклу про комісара Рата, який було розпочато романом «Мокра риба». Він продовжує серію кримінальних романів Фолькера Кучера, чудово екранізованих під назвою «Вавилон — Берлін».
І знов Берлін. Весна 1930 року. Європейське місто, сліпучі вогні реклами, тріумфальна поява звукового кіно. Його вже називають новим мистецтвом. Але є й ті, для кого звукові фільми тільки дешеве потурання невибагливим смакам глядачів.
Конкуренція між звуковим і німим кіно стає все жорстокішою. І ось з’являється він — той, хто в ім’я «великого німого» здатен піти будь на що. Чи він просто прикривається цим?
Ґереон Рат намагається розплутати одночасно кілька загадок. І, звісно, знов ризикує і своїм життям, і своїм добрим ім’ям, і своєю кар’єрою. Ще крок — і відкриється правда… Чи то буде тільки новий поворот драми?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Німа смерть в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Німа смерть належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Фолькер Кучер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Німа смерть - Фолькер Кучер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
1 вересня 2024 03:44
"Німа смерть" Фолькера Кучера вражає глибоким психологізмом і майстерним переплетенням історії та детективу. Автор зумів створити напружену атмосферу, яка тримає в напруженні до останньої сторінки. Ця книга — справжній витвір мистецтва, що змушує задуматися про життя, смерть і моральні вибори.
Правовласникам