Книги » Новинки » Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас
Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас
Fb2

Книга Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас Світлана Шевчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас
ISBN: 978-966-569-302-4
Мова: Українська
Видавництво: Перун
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас fb2

Короткий зміст книги Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас - Світлана Шевчук

У третьому виданні навчального посібника (1-ше вид. 1999 р.), доповненому відповідно до чинної програми з української мови, матеріал розміщено у двох частинах. У першій - до кожного з розділів програми подано різні види навчальних диктантів - попереджувальні, словникові, пояснювальні, вибіркові, диктанти-завдання. Наприкінці розділів уміщено контрольні диктанти. Друга частина містить граматичний довідник з основними орфографічними та пунктуаційними правилами, які допоможуть оперативно перевірити написання слова або вживання розділового знака.
Для учнів 10-11 класів середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та ПТУ. Збірник може бути корисним для підготовки до вступних іспитів з української мови у вищих навчальних закладах усіх рівнів акредитації. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора Світлана Шевчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська мова. Збірник диктантів. 10-11 клас - Світлана Шевчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
1 вересня 2024 04:33
Книга "Українська мова. Збірник диктантів" Світлани Шевчук є чудовим ресурсом для учнів 10-11 класів, адже вона не лише допомагає вдосконалити навички письма, але й поглиблює знання з граматики та лексики. Диверсифіковані теми та різноманітні формати диктантів роблять навчання цікавим і продуктивним. Рекомендується для тих, хто прагне досягти успіху в навчанні української мови.
Правовласникам