Книги » Новинки » Пригоди ельфа Найса
Пригоди ельфа Найса
Fb2

Книга Пригоди ельфа Найса Лариса Єна скачать fb2

Назва: Електронна книга Пригоди ельфа Найса
ISBN: 978-617-7709-12-0
Мова: Українська
Видавництво: Перун
Кількість сторінок: 72
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Пригоди ельфа Найса fb2

Короткий зміст книги Пригоди ельфа Найса - Лариса Єна

Жахи, чудовиська, справжні і примарні, вони з’являються не просто так. Щось підступне, вороже очікує нагоди наслати страхіть на країну ельфів. Злу можна підкоритися, але його можна й побороти, і для цього не обов’язково бути могутнім богатирем або великим магом.
Завзяття юного Найса та винахідливість мудрого Гнома спроможні здолати що завгодно... На сторінці ви можете завантажити книгу Пригоди ельфа Найса в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пригоди ельфа Найса належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Лариса Єна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пригоди ельфа Найса - Лариса Єна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
1 вересня 2024 04:55
"Пригоди ельфа Найса" Лариси Єни — це чарівна історія, яка захоплює з перших сторінок. Автор майстерно поєднує елементи фентезі з глибокими темами дружби та сміливості, створюючи яскравий світ, в якому хочеться залишитися надовго. Чудова книжка для дітей та дорослих, що відкриває двері у світ фантазії та магії!
Правовласникам