Книги » Новинки » 4 з половиною кроки
4 з половиною кроки
Fb2

Книга 4 з половиною кроки Олег Сєнцов скачать fb2

Назва: Електронна книга 4 з половиною кроки
ISBN: 978-617-679-828-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 4 з половиною кроки fb2

Короткий зміст книги 4 з половиною кроки - Олег Сєнцов

«4 з половиною кроки» — збірка малої прози Олега Сенцова, написана в російській тюрмі. Що відчуває людина, вперше потрапивши до в’язниці? Як за товстими стінами й тьмяними вікнами з подвійними ґратами, у тісних і брудних камерах живуть арештанти? Яких правил і законів доводиться дотримуватися, опинившись там? Автор розповідає про життя в’язнів та про обставини, що привели їх у неволю, максимально об’єктивно й відсторонено — не виправдовує, не засуджує, лише засвідчує. Разючі, часом жахливі факти поруч із вивіреними точними деталями створюють переконливе тло, на якому й розгортаються події чиїхось життів. Автор здебільшого не робить висновків — він залишає це право читачеві.
Переклад українською мовою поданий поруч із оригіналом. На сторінці ви можете завантажити книгу 4 з половиною кроки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 4 з половиною кроки належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олег Сєнцов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 4 з половиною кроки - Олег Сєнцов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
1 вересня 2024 05:55
"4 з половиною кроки" Олега Сєнцова — це потужний і зворушливий твір, який розкриває глибокі переживання автора, його боротьбу та надію. Книга вражає щирістю і простотою, змушуючи замислитися над важливістю свободи та людської гідності. Читання залишає після себе відчуття натхнення і спонукає до дії.
Правовласникам