Книги » Новинки » Ти тут, Боже? Це я, Маргарет
Ти тут, Боже? Це я, Маргарет
Fb2

Книга Ти тут, Боже? Це я, Маргарет Джуді Блум скачать fb2

Назва: Електронна книга Ти тут, Боже? Це я, Маргарет
ISBN: 978-617-679-818-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Ти тут, Боже? Це я, Маргарет fb2

Короткий зміст книги Ти тут, Боже? Це я, Маргарет - Джуді Блум

«Ти тут, Боже? Це я, Маргарет» Джуді Блум — це зворушлива, щира й дотепна історія дорослішання одинадцятилітньої дівчинки.
Маргарет турбують типові для її віку питання: хто з однокласників найгарніший, коли в неї почнуться місячні й виростуть груди, як правильно цілуватися... Та є в Маргарет і одне особливе світоглядне питання: яку релігію обрати. Адже мама в неї — християнка, а тато — юдей, і дівчинка хоче сама визначитися із власною вірою та релігією. Це питання настільки її захоплює, що вона присвячує релігії свій річний шкільний проєкт. А поміж тим Маргарет відверто й щиро звіряє Богові свої переживання та секретики. На сторінці ви можете завантажити книгу Ти тут, Боже? Це я, Маргарет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ти тут, Боже? Це я, Маргарет належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Джуді Блум повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ти тут, Боже? Це я, Маргарет - Джуді Блум
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
1 вересня 2024 06:55
«Ти тут, Боже? Це я, Маргарет» Джуді Блум — це чуттєва та щира історія про підліткові переживання, пошуки себе та віру. Авторка майстерно передає емоції та сумніви, які переживає кожна дівчина на порозі дорослішання. Ця книга залишає по собі відчуття тепла і розуміння, нагадуючи, що ми не самі у своїх питаннях і страхах.
Правовласникам