Книги » Новинки » Г'юстоне, у нас проблеми
Г'юстоне, у нас проблеми
Fb2

Книга Г'юстоне, у нас проблеми Катажина Грохоля скачать fb2

Назва: Електронна книга Г'юстоне, у нас проблеми
ISBN: 978-617-679-745-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 744
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Г'юстоне, у нас проблеми fb2

Короткий зміст книги Г'юстоне, у нас проблеми - Катажина Грохоля

«Г'юстоне, у нас проблеми» — захопливий і веселий роман Катажини Ґрохолі — відомої польської письменниці, авторки багатьох книжок-бестселерів, яку так люблять читачі у всьому світі за її неповторний стиль та тонкий гумор.
Життя Єремії годі назвати щасливим та успішним. Щогодини з ним трапляється якась халепа. Він у свої тридцять два роки — невдаха, безробітний кінооператор, який розійшовся з коханою, проте досі щодня думає про неї. Мати ненав’язливо, проте постійно втручається у синове життя, а ще материн собака люто його ненавидить. Проблеми — немов кадри у кінострічці, та змінити сценарій свого життя Єремія зможе лише сам.
Дотепні пригоди, трохи іронії та кумедних жартів, безліч життєвих ситуацій, коли уже не зрозуміло, чи то сумувати, чи то реготати — із цією книжкою нудно точно не буде. На сторінці ви можете завантажити книгу Г'юстоне, у нас проблеми в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Г'юстоне, у нас проблеми належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Катажина Грохоля повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Г'юстоне, у нас проблеми - Катажина Грохоля
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
1 вересня 2024 07:11
"Г'юстоне, у нас проблеми" Катажини Грохолі — це захоплююча історія, яка майстерно поєднує гумор і драму. Авторка створює яскраві образи персонажів, які змушують задуматися над життєвими викликами та виборами. Читання цієї книги — справжній емоційний досвід, який залишає після себе глибокі роздуми.
Правовласникам