Книги » Новинки » Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі
Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі
Fb2

Книга Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі Василь Базів скачать fb2

Назва: Електронна книга Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі
ISBN: 978-966-03-7686-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі fb2

Короткий зміст книги Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі - Василь Базів

Василь Базів — знаний в Україні та за її межами письменник, вчений, дипломат, візіонер. У 2011 році «Фоліо» видало роман В. Базіва «Хрест», який було висунуто на Шевченківську премію. Відтак «Хрест» став першим в історії національної літератури твором українського автора, що вийшов в англійському перекладі у США. Роман-реквієм «Армагеддон на Майдані» був теж виданий англійською і номінований на престижну літературну премію США за 2016 рік. Також перу В. Базіва належить філософський трилер «Кінець світу: до і після. Сага про космологічну долю людства» і політичний сатирикон «Брати, або Могила для тушки», в якому правлячий клептократичний клас зображено у всій його жалюгідності.
Біографічний роман «Канадійський тестамент» — восьма книга Василя Базіва за останні п’ять років. В основу роману покладено реальні події із біографії автора під час його перебування на дипломатичній службі. Сенсаційно звільняють керівника дипустанови. Причина — його протест проти використання дипломатичного статусу недоторканності для міжнародної злочинної діяльності, а саме: для мафіозного угруповання, яке ще з часів СРСР привласнювало багатомільйонні спадки зарубіжних українців. Безпощадне зіткнення моральних цінностей та матеріальних інтересів перетворюється на криваву війну із невинними жертвами, коли на перепоні, здавалося б, нездоланного зла стає всеперемагаюча духовна сила добра і справедливості... На сторінці ви можете завантажити книгу Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Василь Базів повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі - Василь Базів
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
1 вересня 2024 12:22
Книга "Канадійський тестамент, або Мафія в екзилі" Василя Базіва вражає глибоким аналізом української діаспори, її викликів та ідентичності. Автор майстерно поєднує детективні елементи з соціальною тематикою, що робить сюжет захопливим і актуальним. Це читання залишає враження і спонукає до роздумів про моральні вибори в складних обставинах.
Правовласникам