Книги » Новинки » Нікольскі
Нікольскі
Fb2

Книга Нікольскі Ніколас Дікнер скачать fb2

Назва: Електронна книга Нікольскі
ISBN: 978-617-7654-30-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Nicolski
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Нікольскі fb2

Короткий зміст книги Нікольскі - Ніколас Дікнер

Весна 1989 року.
Ноа, Джойс та оповідач, які незабаром святкуватимуть свої двадцятиліття, залишають рідні місця, щоб розпочати тривалу і захопливу подорож до мегаполіса. В Монреалі вони намагаються налагодити свої життя, незважаючи на помилки молодості, протиріччя кохання та їхніх генеалогічних дерев. Вони думають, що самотні; однак їхні траєкторії несподівано перетинаються, створюючи дивну симетрію в їхньому житті.
Ніколя Дікнер полюбляє експерименти: змішувати оповідь та яскраві образи з ретельністю, що іноді межує з одержимістю звихнутого на екзотичних назвах зоолога. У «Нікольскі» він із лукавим задоволенням поєднує в одній історії археологів, які досліджують відходи, флібустьєрів усіх мастей, морських зміїв, тунців, жертв землетрусу, букініста, неграмотного водолаза, незліченну кількість поштових відділень та загадкову книгу без обкладинки.
Бурхлива оповідь, в якій п’ють багато чаю і дешевого рому. На сторінці ви можете завантажити книгу Нікольскі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нікольскі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ніколас Дікнер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нікольскі - Ніколас Дікнер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам