Книги » Новинки » Смок Беллю. Смок і Шорті
Смок Беллю. Смок і Шорті
Fb2

Книга Смок Беллю. Смок і Шорті Джек Лондон скачать fb2

Назва: Електронна книга Смок Беллю. Смок і Шорті
ISBN: 978-966-03-9083-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Smoke Bellew
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Смок Беллю. Смок і Шорті fb2

Короткий зміст книги Смок Беллю. Смок і Шорті - Джек Лондон

Збірки оповідань «Смок Беллю» та «Смок і Шорті» розповідають про пригоди двох друзів — шукачів золота.
Випробування, що випадають на долю Кіта Беллю — мазунчика-письменника, який мандрує на Клондайк за новими враженнями, повністю змінюють його. Своє життя в жорстких умовах Півночі він вважає справжнім на противагу розніженому та метушливому життю у Сан-Франциско.
Саме тут він знаходить щирих друзів. Джек Шорті не лише бере участь в авантюрах Смока, безумовно підтримуючи й допомагаючи йому, але й готовий ризикувати власним життям заради нього.
Численні пригоди, які часто межують між життям і смертю, призводять Смока Беллю до висновку, що найдорожчим скарбом для людини є кохання. На сторінці ви можете завантажити книгу Смок Беллю. Смок і Шорті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Смок Беллю. Смок і Шорті належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Джек Лондон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Смок Беллю. Смок і Шорті - Джек Лондон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
1 вересня 2024 21:22
"Смок і Шорті" Джек Лондона - це захоплююча історія про дружбу і відданість, яка розгортається на фоні жорстокої природи Аляски. Письменник майстерно передає атмосферу пригод і боротьби за виживання, заворожуючи читача яскравими образами та емоційними моментами. Ця повість залишає глибокий слід у серці і змушує задуматись про справжні цінності в житті.
Правовласникам