Книги » Новинки » Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама
Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама
Fb2

Книга Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама Оксана Драчковська скачать fb2

Назва: Електронна книга Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама
ISBN: 978-617-614-265-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 32
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама fb2

Короткий зміст книги Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама - Оксана Драчковська

Нова книжка Оксани Драчковської — автобіографічна історія-казка для діток про себе та свого синочка Назарка, який, на жаль, із самого народження є дитиною з інвалідністю і не може ходити. Мама Оксана щодня веде боротьбу за краще майбутнє для всіх особливих людей, для Назарка.
Казка розповідає діткам, що не всі люди однакові, як не варто здаватися, коли важко, як триматися, коли сил не залишається і як жити в цьому світі, який, здебільшого, призначений для звичайних людей. Казка дуже легка, цікава та кольорова, яка дарує усмішку та надію. На сторінці ви можете завантажити книгу Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Оксана Драчковська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама - Оксана Драчковська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
2 вересня 2024 02:00
"Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама" Оксани Драчковської – це тепла та зворушлива історія про дружбу, відвагу і підтримку. Чарівні ілюстрації і простий, але глибокий сюжет роблять цю книжку відмінним вибором для дітей та їхніх батьків. Вона вчить цінувати сімейні зв'язки та бути сміливими в незнайомих ситуаціях.
Правовласникам