Книги » Новинки » До Елізи
До Елізи
Fb2

Книга До Елізи Сергій Дячук скачать fb2

Назва: Електронна книга До Елізи
ISBN: SMP2300000074697
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать До Елізи fb2

Короткий зміст книги До Елізи - Сергій Дячук

Сумна й правдива історія про те, як згасає життя, - спогади літньої людини, до якої нікому нема діла у цій шаленій круговерті сьогоднішнього дня... А поза тим, - вона колись також була молодою і щасливою, боролася за те, щоб називатися людиною, відчувала підтримку зовсім незнайомих людей... Таких "Еліз" можемо зустріти сьогодні на вулицях нашого міста, у нашому під'їзді чи в сусідньому домі ... Важливо - не проминути, побачити, почути, поглянути в очі, простягнути руку, посміхнутися.
Автор твору - Сергій Дячук, він же - автор двох електронних книг "Біла ріка" і "Черлені олені". "До Елізи" написано гарно і світло, художньо і правдиво. Власне, такі риси притаманні творам цього автора. Знаєте, я не літератор, не літературний критик, - звичайний читач. Однак маю переконання, що у текстах Сергія Дячука є щось дуже цінне, особливе. Він дуже тонко вміє підмітити і виділити важливе, головне; його тексти живі, емоційні. І правдиві. Це великий дар, який і надалі варто розвивати. На сторінці ви можете завантажити книгу До Елізи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання До Елізи належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Сергій Дячук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу До Елізи - Сергій Дячук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
2 вересня 2024 03:22
"До Елізи" Сергія Дячука вражає своєю глибиною та емоційною насиченістю. Автор майстерно переплітає особисті переживання з соціальними темами, створюючи вражаючу історію, яка змушує замислитися. Книга залишає після себе відчуття, що кожен з нас може знайти щось важливе для себе у цій розповіді.
Правовласникам