Книги » Новинки » Пастка для різника
Пастка для різника
Fb2

Книга Пастка для різника Юрій Даценко скачать fb2

Назва: Електронна книга Пастка для різника
ISBN: 9786171272293
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Пастка для різника fb2

Короткий зміст книги Пастка для різника - Юрій Даценко

1888 рік. Лондон.
Місто трусило немов у лихоманці. Таємничий незнайомець, прозваний у народі Джеком Різником, одну за одною вбиває жінок легкої поведінки, щоразу дивним чином вислизаючи з рук поліції.
Кілька років по тому. Проскурів.
Молодий лікар-хірург Яків Ровнєр отримує від поліції запрошення на експертизу трупа дівчини-повії. Побачене вражає його. Така жорстокість притаманна самому дияволові. Поліція швидко оголошує справу розкритою. Проте відбувається ще одне вбивство… Яків розуміє: слідчі лише марнують час, і береться за власне розслідування. Куди воно заведе молодого хірурга? І що означає незрозумілий напис, знайдений на стіні поблизу тіла другої жертви? Чи мають стосунок до вбивств проскурівські масони і які таємниці приховує місцева знать? З певних причин Яків має підстави вважати, що у подільській провінції орудує той самий Джек Різник… На сторінці ви можете завантажити книгу Пастка для різника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пастка для різника належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Юрій Даценко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пастка для різника - Юрій Даценко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
2 вересня 2024 09:00
"Пастка для різника" Юрія Даценка – це захоплюючий трилер, який вражає не лише інтригуючим сюжетом, а й глибоким психологічним аналізом персонажів. Автор майстерно поєднує елементи детективу з соціальною критикою, що робить книгу актуальною та провокаційною. Рекомендую всім, хто любить напружені й незабутні історії!
Правовласникам