Книги » Новинки » Сфера
Сфера
Fb2

Книга Сфера Дейв Еггерс скачать fb2

Назва: Електронна книга Сфера
ISBN: 978-617-679-415-8
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Circle
Кількість сторінок: 520
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Сфера fb2

Короткий зміст книги Сфера - Дейв Еггерс

Лишається заледве чверть кроку до настання такої очікуваної Інформаційної Ери — барвистої й розмаїтої. Всі несамовитіють у передчутті безмежного людинолюбства, цілковитої щирості, тотальної справедливості і всеохопного щастя. Головним мотором і продукувачем цього благоденства стає «Сфера», компанія-монополіст, що її засадничою метою є випрозорити світ, адже «таємниця — це брехня», «приватність — це крадіжка», «ділитися — це любити». Від кількості «цвірків» під статусом у соцмережі залежить твій успіх, а кожна зайва хвилина, що ти її проживаєш поза об’єктивами камер стежень, визначає рівень твого лузерства та асоціальності.
У світ нарешті приходить справжня Любов — відверта і неприкрита; світ поінформований не лише про кожен твій крок, а й про кожен нерівний подих чи пришвидшене серцебиття. Щоправда, цей світ чимраз більше скидається на акваріум, де постійною мешканкою є лише акула-вбивця, яку виловив у Маріанській западині один із трьох Мудреців «Сфери». На сторінці ви можете завантажити книгу Сфера в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сфера належить до жанру Антиутопія. Електронна книга автора Дейв Еггерс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сфера - Дейв Еггерс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
2 вересня 2024 16:44
"Сфера" Дейва Еггерса вражає своєю актуальністю та проникливим дослідженням теми технологій і приватності. Автор майстерно змальовує світ, де особисті дані стають товаром, ставлячи під сумнів межі між свободою і контролем. Це захоплюючий трилер, який змушує задуматися про наслідки нашої залежності від цифрових платформ.
Правовласникам