Книги » Новинки » Стіна
Стіна
Fb2

Книга Стіна Андрій Цаплієнко скачать fb2

Назва: Електронна книга Стіна
ISBN: 978-617-679-529-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 576
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Стіна fb2

Короткий зміст книги Стіна - Андрій Цаплієнко

У фантастичному романі Андрія Цаплієнка перед читачем постають два постапокаліптичні суспільства, одне з яких упевнено торує прогресивний шлях розвитку, а інше — просто деградує.
Автор переконаний, що ментальність і тяглість традицій дуже мало змінюються впродовж століть. Герої роману — українці та росіяни, носії яскравих національних рис — перебувають у постійному напруженому антагонізмі. Війна між ними йде відразу на кількох рівнях — від збройних сутичок до зіткнень душ та внутрішніх переконань. А Дикі Поля, які залишаються після великих і малих протистоянь, — це як незагойні рани, ракові пухлини: вони продовжують кровоточити, демонструючи людству, що війна породжує тільки війну. На сторінці ви можете завантажити книгу Стіна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стіна належить до жанру Антиутопія. Електронна книга автора Андрій Цаплієнко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стіна - Андрій Цаплієнко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
2 вересня 2024 17:55
Книга Андрія Цаплієнка "Стіна" вражає глибоким проникненням у психологію героїв та їхні переживання на тлі непростих історичних подій. Автор майстерно поєднує реальні факти з емоційною складовою, що дозволяє читачеві відчути атмосферу того часу. Рекомендую всім, хто цікавиться сучасною українською літературою та історією.
Правовласникам