Книги » Новинки » Моцарт із Лемберга
Моцарт із Лемберга
Fb2

Книга Моцарт із Лемберга Богдан Коломійчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Моцарт із Лемберга
ISBN: 978-617-679-543-8
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Моцарт із Лемберга fb2

Короткий зміст книги Моцарт із Лемберга - Богдан Коломійчук

«Моцарт із Лемберга» — нова книжка Богдана Коломійчука, популярного сучасного автора-белетриста. Дія роману відбувається у першій половині XIX століття у Відні, Галичині та Баварії. Головний герой — молодший син геніального композитора Вольфганга Амадея Моцарта, Франц Ксавер. Попри успадкований талант, Франц не досяг батькової слави, але життя його було сповнене пристрасті, інтриг та пригод. А доля — тісно пов’язана зі Львовом, тодішнім Лембергом.
У творі гармонійно поєднуються жанри історичного, пригодницького та любовного романів, а динамічний сюжет тримає читача від першої до останньої сторінки. На сторінці ви можете завантажити книгу Моцарт із Лемберга в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Моцарт із Лемберга належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Богдан Коломійчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Моцарт із Лемберга - Богдан Коломійчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
2 вересня 2024 19:44
"Моцарт із Лемберга" Богдана Коломійчука — це захоплююча подорож у світ музики та історії, що яскраво поєднує біографічні факти з художньою вигадкою. Автор майстерно передає атмосферу епохи та викладає несподівані грані життя та творчості генія. Книга залишає по собі глибокий слід і спонукає до роздумів про вплив мистецтва на людське життя.
Правовласникам