Книги » Новинки » Зміщення спектра
Зміщення спектра
Fb2

Книга Зміщення спектра Януш Леон Вишневський скачать fb2

Назва: Електронна книга Зміщення спектра
ISBN: 978-617-09-5583-8
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Przesunięcie widma
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Зміщення спектра fb2

Короткий зміст книги Зміщення спектра - Януш Леон Вишневський

Чуттєве продовження бестселера «С@мотність у Мережі» — 21 рік по тому!
Якуб — студент факультету інформатики в університеті. Він не знає, що в житті його матері було велике кохання, яке й досі її хвилює. І от його дівчина раптом помічає дивовижні зв’язки між книжкою, яку саме читає, і життям свого коханого. Вона починає пошуки і наштовхується на таємницю. Хто насправді є батьком Якуба? Чи має вона право знайти відповідь на це питання?
Родинні секрети, ретроспекції, різні країни — герої наново переживають давно забуті емоції, прагнуть розібратись у власних почуттях і зрозуміти, чи правильний вибір вони колись зробили. На сторінці ви можете завантажити книгу Зміщення спектра в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зміщення спектра належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Януш Леон Вишневський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зміщення спектра - Януш Леон Вишневський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
3 вересня 2024 08:00
"Зміщення спектра" Януша Леона Вишневського вражає глибиною емоцій та психологічного аналізу персонажів. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з захоплюючим сюжетом, змушуючи читача замислитися над сенсом життя та взаєминами між людьми. Це книга, яка залишає по собі тривалий відгомін і бажання повернутися до неї знову.
Правовласникам