Книги » Новинки » Ліля. Париж. Кохання
Ліля. Париж. Кохання
Fb2

Книга Ліля. Париж. Кохання Галина Горицька скачать fb2

Назва: Електронна книга Ліля. Париж. Кохання
ISBN: 978-966-03-8959-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 156
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Ліля. Париж. Кохання fb2

Короткий зміст книги Ліля. Париж. Кохання - Галина Горицька

Макс була з Лілею вже досить довго — цілу вічність. Це дуже не просто пояснити. Вона навіть собі зізналася не відразу, що любить її — жінку. І сама вона також жіночої статі, однак свято вірить, що не існує якогось певного кохання між чоловіком і жінкою. Є просто кохання загалом: як між чоловіком і жінкою, так і між жінкою й жінкою, і між чоловіком і чоловіком. Однак, чи все так однозначно?..
Ліля переконана, що в житті головне зрозуміти — хто ти є. І задля цього їй знадобиться значно більше, ніж пройти пів Європи в пошуках свого замку — пізнання справжнього призначення і прийняття себе... На сторінці ви можете завантажити книгу Ліля. Париж. Кохання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ліля. Париж. Кохання належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Галина Горицька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ліля. Париж. Кохання - Галина Горицька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
3 вересня 2024 10:55
"Ліля. Париж. Кохання" Галіни Горицької — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує в собі атмосферу романтичного Парижа та глибокі переживання головних героїв. Авторка вміло передає емоції та переживання, створюючи живі образи, які залишають по собі незабутнє враження. Ця книга стане чудовим супутником для всіх, хто вірить у силу кохання і чарівність міст.
Правовласникам