Книги » Новинки » Марічка. Київ. Зрада
Марічка. Київ. Зрада
Fb2

Книга Марічка. Київ. Зрада Галина Горицька скачать fb2

Назва: Електронна книга Марічка. Київ. Зрада
ISBN: 978-966-03-8970-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 124
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Марічка. Київ. Зрада fb2

Короткий зміст книги Марічка. Київ. Зрада - Галина Горицька

Вона — красива й розумна. До цього треба додати, що більшість жінок віддали б усе що завгодно, аби поміняти своє життя на життя Марічки Богданівни — дружини впливового бізнесмена, до того ж наближеного до політичного бомонду України. Її чоловік — молодий, добрий, красивий — обожнює свою дружину. Однак цю ідилію руйнує випадкова зустріч… Проте, чи є щось випадковим у цьому світі?
Цей роман не про божевільне кохання, не про психопатію та навіть не про дружбу. Він — про жіночу дружбу, котру шукає кожна дівчина, а знаходять — одиниці. На сторінці ви можете завантажити книгу Марічка. Київ. Зрада в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Марічка. Київ. Зрада належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Галина Горицька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Марічка. Київ. Зрада - Галина Горицька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
3 вересня 2024 11:00
Книга "Марічка. Київ. Зрада" Галини Горицької вражає глибоким емоційним змістом і реалістичним зображенням життя в сучасному Києві. Авторка майстерно поєднує особистісні драми з соціальними проблемами, створюючи потужний мікрокосм, який змушує задуматися про зраду і вірність у всіх її проявах. Це чуттєве і зворушливе читання, яке залишає слід у серці.
Правовласникам