Книги » Новинки » Сліпий василіск
Сліпий василіск
Fb2

Книга Сліпий василіск Сергій Дяченко, Марина Дяченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Сліпий василіск
ISBN: 978-966-03-8698-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 298
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Сліпий василіск fb2

Короткий зміст книги Сліпий василіск - Сергій Дяченко, Марина Дяченко

«В якій тісній шкарлупині я живу — затурканий моїми жалюгідними п’ятьма почуттями, гордий своїм темним розумом, своєю безпорадною інтуїцією!» — вигукує один з героїв Марини та Сергія Дяченків, пізнавши іншу реальність.
Казкові персонажі, з людськими емоціями і проблемами, буденність, що несподівано повертається магічним боком, Місто, яке має розум і особистість, — це не тільки захоплюючі сюжети, а й пожива для роздумів. Саме це й відрізняє прозу Дяченків від інших, — філософський зміст, одвічні питання, на які, можливо, немає відповіді, але які повинна поставити собі кожна людина...
У збірку війшли повісті та оповідання «Підземний вітер», «Трон», «Тіна-Делла», «Суддя», «Сліпий Василіск», «Фенікс», «Казка про Золотого Півника», «Хуррем, або Усміхнена» та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Сліпий василіск в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сліпий василіск належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Сергій Дяченко, Марина Дяченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сліпий василіск - Сергій Дяченко, Марина Дяченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
3 вересня 2024 13:55
"Сліпий василіск" Сергія та Марини Дяченків - це захоплива книга, що поєднує елементи фентезі та містики. Автори майстерно створюють атмосферу та продуманий світ, де персонажі переживають складні моральні вибори. Ця історія залишає після себе глибокі роздуми про людську природу та наслідки вибору.
Правовласникам