Книги » Новинки » Небезпечна спадщина
Небезпечна спадщина
Fb2

Книга Небезпечна спадщина Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Небезпечна спадщина
ISBN: 978-966-03-8906-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 104
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Небезпечна спадщина fb2

Короткий зміст книги Небезпечна спадщина - Андрій Кокотюха

Пригоди двох друзів — розумника Максима Білана і силача Дениса Черненка — продовжуються. Цього разу вони приходять на допомогу маленькій дівчинці, яка загубила песика. Відважним хлопцям таки вдається зруйнувати «бізнес» викрадачам домашніх улюбленців.
А поїхавши в Карпати на фестиваль пісні, Максиму і Денису та їхній подружці Оксані довелося втрутитися у дуже дивну і заплутану істо­рію — ловити нечисту силу в затишному карпатському будиночку, що отримав у спадщину від свого дядька-мольфара українець з Канади Зорян Бачинський. На сторінці ви можете завантажити книгу Небезпечна спадщина в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Небезпечна спадщина належить до жанру Детективи для дітей. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Небезпечна спадщина - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
3 вересня 2024 14:22
«Небезпечна спадщина» Андрія Кокотюхи вражає захоплюючим сюжетом та майстерно вибудуваними персонажами. Автор майстерно поєднує елементи детективу та психологічної драми, що робить читання насиченим і інтригуючим. Книга залишає по собі відчуття загадковості та бажання поринути у світ інтриг і таємниць знову.
Правовласникам