Книги » Новинки » Каїн і Авель
Каїн і Авель
Fb2

Книга Каїн і Авель Джеффрі Говард Арчер скачать fb2

Назва: Електронна книга Каїн і Авель
ISBN: 978-966-03-8933-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Kane and Abel
Кількість сторінок: 508
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Каїн і Авель fb2

Короткий зміст книги Каїн і Авель - Джеффрі Говард Арчер

Джеффрі Арчер (нар. 1940 р.) — постать доволі неоднозначна. Англій­ський політик з оксфордською освітою, який кілька разів полишав політичну арену через скандали; благодійник; лорд, котрий потрапив до в’язниці за лжесвідоцтво та перешкоду в здійсненні правосуддя; людина, яка почала писати книжки, щоб хоч якось виправити своє матеріальне становище. Уже перший його роман став у США бестселером і дав авторові змогу розплатитися з боргами. Й Арчер так захопився письменництвом, що написав понад 20 книжок.
В основі роману «Каїн і Авель» (1979) — протистояння двох яскравих особистостей. Вільям Ловелл Каїн народився в Америці в сім’ї багатого банкіра, що здебільшого й визначило його характер і майбутнє. Авель Рос­новський з’явився на світ у той самий день, що і Каїн, тільки у Польщі, і був знайдою, сьомою дитиною у бідній родині, й до свого повноліття йому довелося пережити стільки лиха, що не кожна б людина могла витримати. Проте, незважаючи на такі різні долі, Каїна і Авеля об’єднувала воля до життя і прагнення в усьому бути першими. І врешті-решт провидіння зіштовхнуло їх у нещадній боротьбі за владу і багатство... На сторінці ви можете завантажити книгу Каїн і Авель в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Каїн і Авель належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Джеффрі Говард Арчер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Каїн і Авель - Джеффрі Говард Арчер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
3 вересня 2024 15:11
"Каїн і Авель" Джеффрі Говард Арчер — це захоплюючий роман, який майстерно досліджує теми конкуренції, зради та родинних зв'язків. Автор створює яскраві образи персонажів, чий конфлікт між амбіціями та моральними виборами захоплює читача до останньої сторінки. Книга залишає глибокий слід у розумі, підштовхуючи до роздумів про природу людських стосунків.
Правовласникам