Summa
Fb2

Книга Summa Юрій Іздрик, Євгенія Нестерович скачать fb2

Назва: Електронна книга Summa
ISBN: 978-617-614-130-3
Мова: Українська
Видавництво: Meridian Czernowitz
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Summa fb2

Короткий зміст книги Summa - Юрій Іздрик, Євгенія Нестерович

«SUMMA» — книжкова версія спільного (у задумі — мультимедійного) проекту письменника Юрія Іздрика та журналістки Євгенії Нестерович. Спроба долучитися до синкретично-синтетичної «теорії всього» мала на меті, серед іншого, створення своєрідного довідника «для тих, хто випадково потрапив на цю планету».
«SUMMA» і є цим довідником, а також конспектом усього проекту. На сторінці ви можете завантажити книгу Summa в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Summa належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Юрій Іздрик, Євгенія Нестерович повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Summa - Юрій Іздрик, Євгенія Нестерович
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
3 вересня 2024 16:00
"Summa" Юрія Іздрика та Євгенії Нестерович — це вражаюча літературна подорож, що поєднує глибокі філософські роздуми з експериментальним стилем. Автори майстерно грають з формою та змістом, створюючи унікальний текст, що спонукає до роздумів про сенс буття. Ця книга залишає після себе відчуття інтелектуального збагачення та натхнення.
Правовласникам