Книги » Новинки » І ми знищимо всіх потворних
І ми знищимо всіх потворних
Fb2

Книга І ми знищимо всіх потворних Борис Віан скачать fb2

Назва: Електронна книга І ми знищимо всіх потворних
ISBN: 978-966-97782-5-3
Мова: Українська
Видавництво: Вавилонська бібліотека
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать І ми знищимо всіх потворних fb2

Короткий зміст книги І ми знищимо всіх потворних - Борис Віан

«І ми знищимо всіх потворних» розповідає історію Рока Бейлі, зухвалого 19-річного юнака, налаштованого зберегти свою незайманість серед післявоєнного нічного життя в джаз-клубах Лос-Анджелеса, і про його сутичку з навіженим доктором Маркусом Шуцом, що заснував колонію, де потворність — це генетичний злочин.
Бійки, автомобільні погоні, викрадення людей і вбивства йдуть в романі одні за одними за принципом доміно. Ліричні та сюрреалістичні історії Бориса Віана поступаються місцем несамовитій фантазії євгеніки й однорідності — пародійному передчуттю пластичної хірургії, якій призначено правити Голлівудом протягом наступних десятиріч, а також роздумам у стилі книжок-коміксів про бачення панівної раси нацистською Німеччиною. Це наративний коктейль з таких інґредієнтів як Реймонд Чендлер, Г. Дж. Велз, роман «Який чудесний світ новий!» і фільм «Барбарелла».
«І ми знищимо всіх потворних» — еротичний кримінальний роман з тенденціями до наукової фантастики, який американський письменник та перекладач Пол Ноблок описує як«порнографічний роман про братів Гарді, розіграний на острові доктора Моро під саундрек у стилі бібоп». На сторінці ви можете завантажити книгу І ми знищимо всіх потворних в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання І ми знищимо всіх потворних належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Борис Віан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу І ми знищимо всіх потворних - Борис Віан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
3 вересня 2024 18:00
«І ми знищимо всіх потворних» Бориса Віана — це провокаційний і вражаючий роман, який поєднує чорний гумор з глибоким філософським змістом. Автор майстерно досліджує теми абсурду, кохання та соціальної несправедливості, приводячи читача до роздумів про сутність людства. Непередбачуваний стиль Віана і його іронічний підхід залишають незабутнє враження.
Правовласникам