Книги » Новинки » Війна
Війна
Fb2

Книга Війна Андрій Курков скачать fb2

Назва: Електронна книга Війна
ISBN: 978-966-03-8646-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 640
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Війна fb2

Короткий зміст книги Війна - Андрій Курков

До цієї книжки увійшли твори всесвітньо відомого письменника Андрія Куркова, які пов’язані однією темою — війною.
«Щоденник Майдану та війни» — особистий щоденник автора, фіксоване відображення життя у Києві та країні, доповнений записами про перипетії на сході України, в Криму, роздумами про війну, про те, як і чим, за його баченням, живе окупований Донбас останні роки.
А у романі «Сірі бджоли» розповідається про життя пенсіонера сорока дев’яти років Сергій Сергійовича, який живе у селі Мала Староградівка, що знаходиться у так званій сірій зоні. Головна його турбота — як і куди з настанням весни відвезти подалі від війни своїх бджіл. Відвезти туди, де не стріляють, щоб згодом у меду не було присмаку війни... На сторінці ви можете завантажити книгу Війна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Війна належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Курков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Війна - Андрій Курков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
3 вересня 2024 20:55
"Війна" Андрія Куркова — це потужний і зворушливий роман, який майстерно відображає складнощі і жахи війни крізь призму людських доль. Автор вміло поєднує реалії сучасної України з глибокими філософськими роздумами, що змушують замислитися про цінність миру та людяність у найскладніші часи. Книга залишає після себе глибокий слід і надихає на роздуми про важливість солідарності та співчуття.
Правовласникам