Книги » Новинки » Патріотв'язні
Патріотв'язні
Fb2

Книга Патріотв'язні Іван Богдан скачать fb2

Назва: Електронна книга Патріотв'язні
ISBN: 978-966-2279-85-6
Мова: Українська
Видавництво: Іван Богдан
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Патріотв'язні fb2

Короткий зміст книги Патріотв'язні - Іван Богдан

Бойовий офіцер українських спецслужб майор «Домаха», виконуючи спецзавдання на російсько-українській війні (офіційний статус «АТО»), потрапляє за ґрати.
Замість слів подяки за своє патріотичне ставлення та гідне виконання службових обов’язків, він отримує ряд звинувачень у скоєнні кримінальних злочинів з терміном позбавлення волі — понад 15 років.
У слідчому ізоляторі майор «Домаха» знайомиться з такими як і сам — справжніми синами України, з яких військова прокуратура України забажала зробити злочинців.
Але їх не зламають ані зрада, ані тюрма, ані прокурори, бо вони не раз дивились смерті в очі, захищаючи Україну та рідну землю! Вони — ПАТРІОТИ. Точніше — «Патріотв’язні». На сторінці ви можете завантажити книгу Патріотв'язні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Патріотв'язні належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Іван Богдан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Патріотв'язні - Іван Богдан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
3 вересня 2024 22:44
Книга "Патріотв'язні" Івана Богдана вражає глибоким аналізом української ідентичності та патріотизму в умовах сучасних викликів. Автор майстерно поєднує емоційні розповіді з історичними реаліями, що робить твір не лише пізнавальним, а й надзвичайно актуальним. Це видання залишає після себе потужний резонанс і спонукає до роздумів про наше місце в історії.
Правовласникам