Книги » Новинки » Репортажі з Карпатської України
Репортажі з Карпатської України
Fb2

Книга Репортажі з Карпатської України Улас Самчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Репортажі з Карпатської України
ISBN: 978-966-10-6083-7
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Репортажі з Карпатської України fb2

Короткий зміст книги Репортажі з Карпатської України - Улас Самчук

Книга публіцистики Уласа Самчука, що відкриває серію «Раритет», охоплює передовиці, репортажі, замітки, які він опублікував у газетах «Нова Свобода» (Хуст), «Українське Слово» (Париж), «Наступ» (Прага) періоду Карпатської України 1938—1939 років. Це є окремий журналістсько-мистецький та джерельно-історичний комплекс, що становить вагому частину творчого доробку письменника і має безсумнівну документальну та мистецьку вартість для поглибленого й неупередженого вивчення подій, пов'язаних із проголошенням автономії і незалежності Карпатської України. Видання містить вступну статтю, в якій запропоновано начерк історичного портрета Уласа Самчука як літописця національно-визвольної боротьби українців Закарпаття.
Для дослідників, викладачів, студентів, учнів, усіх зацікавлених українською історією та літературою. На сторінці ви можете завантажити книгу Репортажі з Карпатської України в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Репортажі з Карпатської України належить до жанру Борці за свободу. Електронна книга автора Улас Самчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Репортажі з Карпатської України - Улас Самчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
4 вересня 2024 05:55
"Репортажі з Карпатської України" Уласа Самчука вражають своєю глибиною та щирістю. Автор майстерно передає атмосферу та дух цього унікального регіону, створюючи яскраві образи людей і природи. Ця книга не лише документує історичні події, але й запрошує читача відчути душу Карпатської України.
Правовласникам