Книги » Новинки » Реальна мандрівка
Реальна мандрівка
Fb2

Книга Реальна мандрівка Олександр Левченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Реальна мандрівка
ISBN: 978-966-10-3327-5
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 360
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Реальна мандрівка fb2

Короткий зміст книги Реальна мандрівка - Олександр Левченко

Збірка творів Олександра Левченка — яскравий приклад того, як фантастика межує з реальністю. Адже ще вчора віртуальний світ був лише ілюзорною мрією, а сьогодні ця проблема стосується майже кожного. Темі невідповідності віртуальних і реальних подорожей та відчуттів присвячено роман «Реальна мандрівка».
Крім того, на сторінках цієї книги читача захоплять карколомні сюжети, парадоксальні ситуації та неперебутні герої. Для широкого загалу читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Реальна мандрівка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Реальна мандрівка належить до жанру Пригоди. Електронна книга автора Олександр Левченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Реальна мандрівка - Олександр Левченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
4 вересня 2024 07:55
"Реальна мандрівка" Олександра Левченка — це надзвичайно захоплююча книга, яка переносить читача в дивовижні куточки світу через яскраві описи та особисті переживання автора. Його стиль викладу вражає простотою та щирістю, що робить кожну сторінку живою. Обов'язковий прочит для тих, хто мріє про подорожі і відкриття нових горизонтів!
Правовласникам