Книги » Новинки » Не заважай мені рятувати світ
Не заважай мені рятувати світ
Fb2

Книга Не заважай мені рятувати світ Галина Петросаняк скачать fb2

Назва: Електронна книга Не заважай мені рятувати світ
ISBN: 978-617-7411-51-1
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 164
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Не заважай мені рятувати світ fb2

Короткий зміст книги Не заважай мені рятувати світ - Галина Петросаняк

«Не заважай мені рятувати світ» — це низка художніх рефлексій довкола важливих суспільних проблем. В оповіданнях ідеться про відгомін минулих і зовсім свіжих історичних травм у житті різних людей, про реакцію на зміну гендерних взаємовідносин, про пошуки Бога в хаосі свободи. Герої відчайдушно шукають любові й гармонії, кожен на свій лад намагаючись врятувати власний світ.
В основі дизайну обкладинки колаж Ніни Андрухович. На сторінці ви можете завантажити книгу Не заважай мені рятувати світ в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Не заважай мені рятувати світ належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Галина Петросаняк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Не заважай мені рятувати світ - Галина Петросаняк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
4 вересня 2024 14:11
"Не заважай мені рятувати світ" Галини Петросаняк вражає своєю глибиною та актуальністю. Авторка майстерно поєднує особисті переживання з глобальними проблемами, створюючи яскраві образи та емоційні ситуації, які змушують замислитися. Ця книга залишає після себе відчуття надії та спонукає до дій.
Правовласникам