Книги » Новинки » Поза зоною доступу
Поза зоною доступу
Fb2

Книга Поза зоною доступу Сніжана Федорова скачать fb2

Назва: Електронна книга Поза зоною доступу
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 66
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Поза зоною доступу fb2

Короткий зміст книги Поза зоною доступу - Сніжана Федорова

Цілеспрямована дев'ятикласниця Аліна Горецька стає студенткою юридичного коледжу. Дівчина націлена на навчання і мріє стати успішним адвокатом. Але, в якийсь момент вона розуміє, що крім навчання, існує і веселий студентський світ.
Вона занурюється в юнацько-дорослий світ розваг і серйозних вчинків, дружбу з новою подругою і переживає першу любов. Однак, все йде в її житті не так гладко, як хотілося. На відносини з нею претендує однокурсник Вадим, який повівся з нею дуже недобре під час вечірки. А дорослий хлопець Павло, в якого вона таємно закохана, здається, зустрічається за її спиною з найкращою подругою Аліни.
Аліна — в розпачі й не розуміє, чому таке невезіння відбувається саме з нею, адже вона завжди поводить себе чесно і правильно.
Якою ж буде розв'язка відносин цього любовного «чотирикутника»? На сторінці ви можете завантажити книгу Поза зоною доступу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Поза зоною доступу належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Сніжана Федорова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Поза зоною доступу - Сніжана Федорова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
4 вересня 2024 18:55
"Поза зоною доступу" Сніжани Федорової вражає своєю глибиною та емоційною насиченістю. Авторка майстерно порушує складні питання ілюзій та реальності, змушуючи читача замислитися над власними обмеженнями. Ця книга залишає по собі сильне враження і бажання шукати нові горизонти.
Правовласникам