Книги » Новинки » Фізика. 9 клас. Збірник задач
Фізика. 9 клас. Збірник задач
Fb2

Книга Фізика. 9 клас. Збірник задач Ілля Гельфгат скачать fb2

Назва: Електронна книга Фізика. 9 клас. Збірник задач
ISBN: 978-617-09-3318-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Фізика. 9 клас. Збірник задач fb2

Короткий зміст книги Фізика. 9 клас. Збірник задач - Ілля Гельфгат

Посібник складений відповідно до чинної програми з фізики для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів з урахуванням останніх змін і містить задачі, диференційовані за трьома рівнями складності.
Збірник побудований максимально зручно для вчителя та учнів. Наведено приклади розв’язування задач; подано відповіді до більшості задач, а також вибірково вказівки та розв’язання. Уміщено тести для самоперевірки та відповіді до них. Наявність однотипних задач дозволяє здійснити оптимальний добір задач для домашніх завдань та самостійних робіт. Задачі для допитливих допоможуть учням перевірити глибину отриманих знань і підготуватися до олімпіад з фізики.
Збірник містить додаток, що складається з довідкових таблиць і математичного довідника.
Призначено для учнів 9 класів закладів загальної середньої освіти та вчителів фізики. На сторінці ви можете завантажити книгу Фізика. 9 клас. Збірник задач в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фізика. 9 клас. Збірник задач належить до жанру Фізика. Електронна книга автора Ілля Гельфгат повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фізика. 9 клас. Збірник задач - Ілля Гельфгат
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
4 вересня 2024 22:55
Збірник задач з фізики для 9 класу від Іллі Гельфгата є чудовим допоміжним матеріалом, який допомагає учням глибше зрозуміти теоретичні принципи фізики через практичні завдання. Яскраві ілюстрації та покрокові розв'язання роблять навчання більш доступним і цікавим. Рекомендую його всім, хто бажає покращити свої знання з фізики!
Правовласникам