Книги » Новинки » Українська мова. 8 клас. Літній зошит
Українська мова. 8 клас. Літній зошит
Fb2

Книга Українська мова. 8 клас. Літній зошит Катерина Коротич скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська мова. 8 клас. Літній зошит
ISBN: 978–966–672–476–5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Українська мова. 8 клас. Літній зошит fb2

Короткий зміст книги Українська мова. 8 клас. Літній зошит - Катерина Коротич

«Літні зошити» серії «Канікули з користю» допоможуть учням самостійно не лише розвинути набуті орфографічні та пунктуаційні навички, але й успішно подолати ті труднощі, які виникли під час вивчення норм українського правопису.
Автор посібника пропонує 60 занять, які охоплюють увесь програмовий матеріал 8 класу. Тривалість заняття за умови інтенсивної роботи — 20—30 хвилин. За цей час учень матиме можливість повторити правила, виконати різного рівня складності вправи, які привчають системно застосовувати ці правила. Окремі заняття присвячені одному з найефективніших способів набуття необхідних орфографічних та пунктуаційних навичок — написанню диктантів. Щоб учень мав можливість самостійно обирати зручний для навчання час, до «Літнього зошита» додається диск з аудіодиктантами.
Систематична робота за цим посібником значно поліпшить грамотність учня і підвищить його успішність з української мови. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська мова. 8 клас. Літній зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська мова. 8 клас. Літній зошит належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора Катерина Коротич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська мова. 8 клас. Літній зошит - Катерина Коротич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
5 вересня 2024 01:33
"Українська мова. 8 клас. Літній зошит" Катерини Коротич — це чудовий ресурс для учнів, який допомагає закріпити знання та підготуватися до нового навчального року. Зошит містить цікаві завдання та вправи, що сприяють розвитку мовлення й граматичних навичок. Рекомендується для всіх, хто прагне покращити свої знання з української мови!
Правовласникам